Dersler

Klasik gitar dersleri haftada bir gün 1 saat olarak işlenmektedir. Eğitimler birebir özel olarak yapılmaktadır. Özel klasik gitar dersleri, öğrencilerin uygun saatlerine göre düzenlenir. Alanında uzman eğitmenler, öğrencilerin yetenek ve ilgi duydukları alana göre kişiye özel müfredat uygulayarak maksimum verim sağlarlar.

Klasik gitar eğitimlerinde modern yöntemler kullanılarak, öğrencilerin bir çok farklı alanda (Pop,Flamenko.Klasik) uzmanlaşmasına ve eğitim sürecinin daha verimli geçmesi sağlanır.Pop gitar eğitiminde verilen akor ve ritim egzersizleri, klasik gitarda kullanılarak notaların bir bütün halinde algılanmasına sağlar.

Ders İçeriği
Doğru gitar tutuşu. Sağ elde vuruş teknikleri. Sol elde doğru tutuş teknikleri. Sağ sol el kombinasyonunu sağlama. Tab ve nota okuma yöntemleri. Ritim / Basit şarkı çalışmaları. Müzik ve müzik teorisi Basit kalıplarla geçiş. Klasik gitar çalım teknikleri ve tuşe Çalışmaları.Enstrümana uygun gerek klasik gerekse günümüz. müziğinden seçilmiş repertuar çalışması ve uygulanması.

Çocuklara Özel Klasik Gitar Dersleri

Dershanemizde çocuklara özel klasik gitar dersleri verilmektedir. Çocuk psikolojisi alanında eğitim almış olan eğitmenlerimiz, ağır sorumluluklarının bilincinde olarak, sağlam bir temel oluşturmak adına çocuklara en doğru eğitimi vermektedirler.

Çocuklara gitar dersleri konusunda oldukça tecrübeli olan ekibimiz, dikkate değer performanslar gösteren öğrenciler yetiştirmiştir. Ana sayfada bulunan çocuk performansları videosunu izlemenizi tavsiye ediyoruz.
 Etkiler
Çocuklara verilen klasik gitar dersleri ince motor faaliyetlerinde ve el becerilerinde gelişime neden olmaktadır. Gitar eğitimleri sırasında, tüm organların koordineli bir şekilde çalışmasından dolayı, el-göz koordinasyonunda pozitif yönde ilerlemeler gözlemlenir. Dershanenin sosyal ortamında, insan ilişkileri konusunda tecrübeler edinerek özgüven kazanır. Müzik eğitimi, beynin gelişmesine katkı sağlayarak, zeka gelişimi ve okul başarısında göz ile görünür farklılıklar oluşturur.

Bayan gitar öğretmeni

Dershanemizde uzman bayan klasik gitar öğretmenleri bulunmaktadır. Bayandan klasik gitar dersi almak isteyen öğrenciler kayıtlar sırsında bu isteklerini bildirebilirler.

Kayıtlar ve dersler hakkında bilgi almak için, haftanın her günü saat 09:00-21:00 arasında bizleri ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca (0212) 251 07 14 den bize ulaşabilir taksimsanat@gmail.com adresinden bizlere yazabilirsiniz.


Avantajlarınız
Klasik gitar derslerinin birebir işlenmesi, eğitimlerin oldukça verimli ve kaliteli geçmesini sağlar. Özel klasik gitar dersleri sırasında öğrenciler farklı tarzlar hakkında bilgi sahibi olurlar ve eğitmenlerinin yönlendirilmeleri ile başarılı oldukları alanlarda ilerlerler. Kayıtlar sırasında öğrencilerden toplu ödemeler talep edilmez, senet imzalatılmaz. Vardiyalı çalışanlar esnek ders saatleri belirleyebilirler. Önceden bildirmek koşuluyla, katılmadığınız dersler işlenmiş kabul edilmez, telafi hakkınız baki kalır. Enstrüman bakımı, tamiratı ücretsiz olarak yapılır. Dershanemizde eğitim amaçlı gitarlar bulunmaktadır, gitar taşıma zorunluluğunuz yoktur.